FrontPac AB förvärvar Gefle Kartong och Display AB

FrontPac AB förvärvar Gefle Kartong och Display AB samt dotterbolaget Gefle Kartong och Produktion i Karlstad AB.

FrontPac är marknadsledande inom offsettryckta förpackningar med verksamhet i Arlöv utanför Malmö, har idag över 100 anställda och levererar förpackningar till fler än 15 länder.

För att stärka vår marknadsposition förvärvar vi samtliga aktier i GKD och GKP. Övertagandet sker den 1:e december. FrontPac ser en potential i denna affär genom att kunna utnyttja sin storlek och därmed kunna erbjuda kunderna en utökad service och produktportfölj. Grossistverksamheten i Gävle kommer att vidareutvecklas. Med ökade volymer ser man möjlighet till effektivisering av inköpen och det ska ge ett mervärde för kunderna.

Leif Folcke och Linda Folcke har drivit Gefle Kartong och Display under många år. De senaste åren hade de även drivit Gefle Kartong och Produktion i Karlstad AB (fd Sott Packing) tillsammans med Bengt Levander. De väljer nu att sälja sin verksamhet för att trygga kundernas förpackningsbehov. Den erfarenhet som finns i dessa bolag tryggas genom att Linda Folcke fortsätter sin anställning i GKD och ska arbeta med kundrelationerna. Bengt och Leif är fortsatt verksamma för att säkra driften.

Kunder och leverantörer kommer även i fortsättningen göra affärer med Gefle Kartong, båda bolagen drivs vidare.

För frågor vänligen kontakta:

Martin Enocson, VD FrontPac AB. martin.enocson@frontpac.se  040-691 40 01

Linda Folcke, linda@geflekartong.se 070-631 13 88

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen