Besök hos vår leverantör BillerudKorsnäs i Gävle

Vi har haft det stora nöjet att besöka vår leverantör Billerudkorsnäs i Gävle. Där fick vi en rundtur i produktionen och annan användbar och intressant information. Tack för ett trevligt besök!

FrontPac besöker Billerudkorsnäs i Gävle

Vi tycker att det är givande och roligt att besöka våra leverantörer men vi tar även gärna emot besök här hos oss. Vill du få större förståelse kring förpackningstillverkning? Har du en produkt som behöver en förpackning eller har du  kanske en befintlig förpackning som inte uppfyller dina krav? Välkommen att besöka oss!

info@frontpac.se
040-691 40 00

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn

OM OSS

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och är idag cirka 150 anställda med en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

kontakt

Scroll to Top