Investering för fortsatt hög kvalitet av prototyper till våra kunder

Den senaste investeringen på FrontPac är ett nytt CAD-bord som är snabbare och har en ännu mer exakt precision vid framtagandet av prototyper av din förpackning.

Genom investeringen kan vi fortsättningsvis säkerställa en hög kvalitet av prototyper till våra kunder.

FrontPac investerar i cad-bord

Med hjälp av CAD-bordet kan konstruktörerna testa olika konstruktionsalternativ och olika format i praktiken och på så sätt ta fram den bästa förpackningen till dig. CAD-bordet kan arbeta med alla konventionella material som exempelvis kartong samt C, B, E och F – well men det kan dessutom arbeta med nya material som kommer för att ersätta plasten. Detta gör att vi står rustade för framtidens behov. 

Det nya bordet har dessutom en möjlighet att göra prototyperna ännu mer lik en produktionsproducerad förpackning. Detta då det kan skära ut prototyper med en särskild kniv som ger förpackningen ett utseende som liknar en stansad förpackning. Det ger dig som kund en bra känsla för hur en stansad förpackning ter sig vid exempelvis resning, öppning och stängning.

FrontPac investerar i cad-bord

Behovet av ett nytt CAD-bord grundar sig bland annat i den expansion FrontPac genomgår, inte minst genom sammanslagningen med Antpac 2019. Fler konstruktörer ger ett behov av ett ännu snabbare och effektivare bord och vi står väl rustade genom att ha två skärbord i vår verksamhet.

Samtliga investeringar och satsningar som sker i företaget är en del i den plan som finns att öka omsättningen till en halv miljard kronor.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen