E-handeln ökar, vi hjälper dig med rätt förpackning

Nya tider har gett nya konsumtionsmönster där en majoritet av oss väljer att köpa varor via e-handel. Vi erbjuder flertalet olika förpackningar för e-handel som garanterar en säker och hållbar resa för din produkt hem till dina kunder.

Vi kan exempelvis applicera en dubbelhäftande tejp på din förpackning vilket gör att förpackningen kan förslutas i packskedet. Denna Förpackning är tvåpunktslimmad och locket försluts med tejpen när lådan packas. Kombineras detta med rivtejp får du en mycket tidseffektiv konstruktion som är enkel att försluta för avsändaren och enkel att öppna för mottagaren. På denna konstruktion används två stycken förslutningstejper vilket gör att kunden enkelt kan returnera produkten i samma förpackning. 

E-handel förpackning rivtejp
Ett exempel på en förpackning i wellpapp med  rivtejp som fungerar bra till e-handel. 

Vi är redo att möta det ökande behovet av förpackningar till e-handel… är du?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

040 691 40 00

info@frontpac.se

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen