Nu kan du ta del av FrontPacs hållbarhetsrapport för 2019

Marijeta Ristic, QEHS Chef på FrontPac, har sammanställt hållbarhetsutvecklingen på FrontPac i en rapport. Nu kan du ta del av 2019 års hållbarhetsrapport här nedan:

– Rapporten redogör hur vi arbetar med bland annat miljö men även sociala frågor som exempelvis personal och mångfald. Vi investerar tid och resurser i att hitta de mest hållbara alternativen till våra kunder. För att uppnå våra klimatmål är det avgörande hur vi designar och tillverkar förpackningar, berättar Marijeta Ristic. 

På FrontPac anser vi att vi har ett tydligt ansvar i att bidra till en hållbar framtid. Det är flera saker som ska vara hållbara. Vi måste värna om vår personal och säkra vår kvalitet för att ha en hållbar utveckling. Vi ska jobba med våra produkter och processer så att vi minimerar deras påverkan både hos oss och hos våra kunder. Men vi kan inte stanna upp vid oss själva. Vi har också ett ansvar i att framtiden ska vara hållbar för våra leverantörer, och de människor som jobbar där. Och sist men inte minst – den miljö vi alla ska leva i måste vara hållbar.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen