Blomlådor som skyddar buketterna vid leverans

I dessa tider skickas fler blomsterbud än vanligt vilket fick oss att fundera på buketternas transport. Det resulterade i två blomlådor som skyddar den ömtåliga buketten under dess resa till kund. Den stora fördelen är att lådorna enkelt går att stapla utan att riskera att bukettens blomblad plattas till och förstörs. 

Blomlådor
Blomsterlåda
Blomlåda för blomsterbud

Lådans design och mått går givetvis att anpassa efter dina behov.

Låter det intressant?
Vänligen kontakta:

Annette Nilsson
040-691 40 06
annette.nilsson@frontpac.se

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn

OM OSS

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och är idag cirka 150 anställda med en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

kontakt

Scroll to Top