5 snabba frågor med VD Martin Enocson.

Martin Enocson har varit VD på FrontPac i 17 år. Här svarar han på 5 snabba frågor ger oss en exklusiv inblick i hans arbete. 

1. Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är när vi gemensamt skapar framgång, har kul och kunderna uppskattar det vi gör.

2. Är det något du är extra stolt/glad över?
Jag är alltid extra stolt när någon pratar positivt om företaget att de trivs att jobba här eller kunden tycker vi är duktiga leverantörer till dem. För det är ju hela företaget tillsammans som skapar de upplevelserna, samtidigt som det räcker med något negativt ord eller händelse för att göra motsatsen.

3. Vad har varit den största utmaningen under dessa år?
Jag har varit med i både upp och nedgångar. Och det är aldrig roligt eller enkelt att säga upp personal. Men som VD har man ansvar för hela bolaget och då måste man ibland ta beslut som drabbar enskilda individer.

4. Vad inspirerar dig i ditt arbete?
Mina kollegor inspirerar mig. Jag gillar att ha folk runtomkring mig som får saker gjorda, tar ansvar och ser utanför boxen. Att alltid ifrågasätta om vi kan göra saker bättre än igår eller bättre än konkurrenterna. Att hela tiden se möjligheter istället för hinder, för hinder finns alltid och då kan man lätt fastna där istället för att ta sig vidare.

5. Vad ser du mest fram emot 2021?
Jag ser fram emot att vara med och skapa det nya normala efter corona. Många väljer att antingen bara sitta och vänta på vad framtiden ska komma med eller hoppas allt blir som vanligt igen. Men jag är ganska säker på att det går att skapa sin framtid – det nya normala. Oavsett om det handlar om att resa i arbetet igen eller träffa vänner. FrontPac ska ta del i det skapandet genom att hela tiden se de förändringar som är på marknaden, skapa nya produkter som kan användas eller nya användningsområden för våra produkter.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen