Vi prioriterar hållbarhet – ta del av vår hållbarhetsrapport för 2020

Vi på FrontPac anser att vi har ett stort ansvar i att bidra till en hållbar framtid. Vi arbetar därför med bland annat social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet i allt vi gör. Detta innebär att vi 2020 bland annat återvunnit 94.3% av allt materialspill i produktionen samtidigt som vi producerar 13.3% fler förpackningar jämfört med föregående år. Ett exempel på social hållbarhet är att lönekartläggningen för 2020 inte visar någon löneskillnad mellan kvinnor och män i jämförbara yrkesgrupper. Detta och mycket mer kan du läsa mer djupgående om i vår hållbarhetsrapport för 2020.

SUSTAINABILITY REPORT 2020

Vid frågor kontakta:
Marijeta Ristic, QEHS chef
+46 40-691 40 33
marijeta.ristic@frontpac.se

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn

OM OSS

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och är idag cirka 150 anställda med en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

kontakt

Scroll to Top