Vi prioriterar hållbarhet – ta del av vår hållbarhetsrapport för 2020

Vi på FrontPac anser att vi har ett stort ansvar i att bidra till en hållbar framtid. Vi arbetar därför med bland annat social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet i allt vi gör. Detta innebär att vi 2020 bland annat återvunnit 94.3% av allt materialspill i produktionen samtidigt som vi producerar 13.3% fler förpackningar jämfört med föregående år. Ett exempel på social hållbarhet är att lönekartläggningen för 2020 inte visar någon löneskillnad mellan kvinnor och män i jämförbara yrkesgrupper. Detta och mycket mer kan du läsa mer djupgående om i vår hållbarhetsrapport för 2020.

SUSTAINABILITY REPORT 2020

Vid frågor kontakta:
Marijeta Ristic, QEHS chef
+46 40-691 40 33
marijeta.ristic@frontpac.se

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen