Svenskt Näringsliv besöker FrontPac

Igår hade vi det stora nöjet att få besök av Jan-Olof Jacke VD Svenskt Näringsliv, Karin Johansson VD Svensk Handel, Carina Centrén och Carola Netterlid från Svenskt Näringslivs lokala organisation i Skåne, samt Kristina Björkander och Filip Areström för att diskutera företagsklimat, kompetensförsörjning och utanförskap. 

Vi på FrontPac är stolta över att vi rekryterar och tänker ”utanför boxen” där kompetens och ambitioner väger tyngre än exempelvis språkkunskaper. Ämnen som berördes var bland annat hur vi internt anpassar vår ledarstil så att alla anställda blir rättvist behandlade och förstår sin arbetsuppgift oavsett bakgrund. Vi berörde även hur vi ser på framtidens möjligheter och utmaningar i förhållande till bland annat personal, arbetsmarknad och de myndigheter som påverkar vårt dagliga arbete. 

Besöket avslutades med en rundtur i vår produktion för att ge en ännu bättre inblick i hur vi arbetar på FrontPac. Vi tackar för ett givande och inspirerande besök! 

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen