Spännande nyheter – Nu har våra solceller anlänt!

Våra solpaneler har kommit och vi ser fram emot att producera vår egen miljövänliga el. Solpanelerna är en av våra investeringar för en ännu mer hållbar förpackningsproduktion. Följ med oss ​​på resan mot en mer hållbar framtid!

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här: Hållbarhetsarbete

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn

OM OSS

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och är idag cirka 150 anställda med en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

kontakt

Scroll to Top