Låt oss prata bag-in-box – en av våra mest populära typer av förpackningar

Bag-in-box är en av våra mest populära typer av förpackningar och vi har flera välkända kunder inom detta segment. Vi tillverkar bag-in-box förpackningar för både 3l och 5l vätska till framförallt vin, men även till andra typer av drycker som exempelvis äppelmust.

Det är flera faktorer som är viktiga att tänka på vid tillverkning av förpackningar till bag-in-box. En bag-in-box ska vara konstruerad för att stå på högkant med ett handtag upptill som underlättar vid förflyttning och användning av förpackningen. Förpackningen ska dessutom ha ett förperforerat hål där kranen enkelt ska kunna dras ut. Förpackningens konstruktion ger flera bra exponeringsytor för ditt företag varpå det är viktigt att fundera över de budskap du vill förmedla till dina kunder via förpackningen. Ur ett hållbarhetsperspektiv är det givetvis viktigt att det material som används är hållbart framtaget och att förpackningstillverkaren uppfyller olika hållbarhetskrav.

Vi hjälper dig under hela designprocessen så att du får en användarvänlig och unik produkt som är säljande och estetiskt sticker ut i produkthyllan bland dina konkurrenters förpackningar. Vi är även FSC-certifierade vilket innebär att alla bag-in-box förpackningar går att få FSC-märkta. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att visa för dina kunder att ni arbetar med hållbarhet genom att med FSC-symbolen kommunicera att förpackningen kommer från ett hållbart skogsbruk.

 

Vill du veta mer om förpackningar till bag-in-box? Välkommen att kontakta oss.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Rulla till toppen