Kom och träffa oss på Retail Tech-mässan 20-21 april

Om ca en månad ställer vi ut på Retail Tech- mässan i Stockholm! Mässan kommer fokusera på digitalisering inom detaljhandeln och den moderna konsumentens nya krav på både flexibilitet och hållbarhet. Vi hjälper dig att skapa den optimala e-handelsförpackningen för dina kunder, både vad gäller hållbarhet och funktionalitet. Hoppas vi ses där!

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn

OM OSS

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och är idag cirka 150 anställda med en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

kontakt

Scroll to Top