Träffa oss på Scanpack 2022, monter D01:20!

Äntligen är det dags för mässa och vi hoppas få träffa dig där. I år firar dessutom FrontPac 40 år och det planerar vi fira med ett stort kalas under mässan. Vi bjuder på bubbel och annat festligt i vår monter - kom och fira med oss!

NÄR: 4-7 oktober
VAR: Svenska Mässan Göteborg

Är du intresserad av att träffa oss på mässan och prata förpackningar? Kontakta oss via formuläret nedan för fri entré.

Hoppas vi ses där!
Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn

OM OSS

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och är idag cirka 150 anställda med en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

kontakt

Rulla till toppen