+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

Dryck- och livsmedelsförpackningar

Om din förpackning till dryck och livsmedel är attraktiv säljer den mer. Det är därför viktigt att din förpackning till mat eller dryck sticker ut bland alla andra förpackningar på hyllan. Din förpackning ska dels informera om din produkt men även förmedla ditt budskap till kunden. Dessutom ska din produkts förpackning hjälpa till att skydda varan så den kommer fram i perfekt skick.

Livsmedel och dryck är färskvaror som ställer höga krav på ditt val av förpackning och inte minst logistiken. Förpackningen måste kunna skydda din produkt under transport, klara av att bära upp produktens tyngd och bör vara lätt att flytta och öppna. Dryck ställer höga krav på din förpacknings styrka då denna produkttyp kan väga mycket. Utöver att vi tar hänsyn till faktorer som materialval och logistiklösningar så producerar vi din livsmedelsförpackning enligt EUs krav om GMP – Good Manufacturing Practice.

yes box liten

Tillsammans tar vi fram en förpackning som informerar om din produkt och skyddar den.

yes box liten

Förpackningar till dryck och livsmedel ställer krav kring logistiken, vi hjälper dig lösa detta på bästa sätt.

yes box liten

Vi vet vet vilket material som fungerar bäst till din förpackning, så den exempelvis klarar produktens tyngd. 

yes box liten

Din förpackning produceras självklart utifrån EUs krav om GMP – Good Manufacturing Practice. 

Vi har flera kunder inom dryck och livsmedel vilket ger oss en bred kunskap kring de utmaningar som finns med denna förpackningstyp. Materialet i förpackningen ska klara av produktens tyngd men samtidigt vara iögonfallande i butikshyllan. Därför är en kombination av ett bra materialval samt dekorativa effekter som exempelvis prägling och foil ett effektivt sätt att locka konsumenten till köp. 

Vill du veta mer om förpackningar till
dryck och livsmedel?

Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen