+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

Förpackningar

Förpackningar ger dig en utmärkt exponeringsyta där du med hjälp av dekoren kan förmedla precis vad du vill. Via en tilltalande förpackning kan du enklare sälja in din produkt till kunderna på ett smidigt sätt. Det handlar om att du aktivt och medvetet ska kommunicera produktens värde och skapa en relation till dina kunder. Lyckas du med detta vågar vi lova dig att din försäljning kommer öka.

Konkurrensen blir allt hårdare och i djungeln bland alla produkter gynnas din produkt av en förpackning som sticker ut och fångar upp köparens intresse. En stor del av dina kunders köpbeslut baseras på varornas förpackningar och därför krävs det att du lägger ner tid på dina produkters förpackningar. Och visst håller du med om att du är mer lockad av att lägga ner en snygg förpackning i din varukorg än en intetsägande? Vi ser inte din förpackning som enbart ett transportemballage, utan vi ser den även som en säljare och varumärkesbärare – och en väldigt viktig sådan.

Utifrån dina förutsättningar och önskemål får vi tillsammans din förpackning att träda fram så att din produkt har en chans bland konkurrensen. Detta gör vi möjligt med hjälp av den senaste tekniken, de vassaste effekterna och speciella papperskvalitéer. Som ett resultat av detta har flera av våra kunder kunnat visa en kraftig försäljningsökning efter att vi tagit fram rätt förpackningslösning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Bag-in-box

Dryck och livsmedel

E-handel

Industri

Konsumentprodukter

Presentförpackningar

Olika modeller av förpackningar

FEFCO modeller

Inte det du söker?
Här kan du ta del av en katalog med fler FEFCO-modeller: 
FEFCO Code Pdf

Vill du veta mer om våra förpackningar?

Tveka inte att kontakta oss!
Rulla till toppen