+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

FrontPac

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och med det senaste förvärvet av Antpac är vi idag är cirka 150 anställda och har en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

Med 40 års expertis i ryggen erbjuder vi våra kunder en unik kompetens inom offsettryckta förpackningar och displayer i papp. Våra lösningar skapas av professionell personal som arbetat många år med att utveckla kostnadseffektiva lösningar baserade på våra kunders behov. Hela processen sker in-house; från våra kreativa och lyhörda säljare och designers, via vår snabba men noggranna produktionspersonal, till våra flexibla logistiker som ser till att dina produkter hamnar precis där de ska.

Vi har många olika sorters kunder; allt från småföretagare till flera välkända märken inom exempelvis vin och vodka, bilindustrin, kosmetika och leksaker. Vi levererar förpackningar till 22 länder där 47% av leveranserna sker till andra länder än Sverige. Det är våra kunder som får oss att utvecklas och hela tiden bli bättre på det vi gör tack vare de höga krav som ställs på oss. 

FrontPacs historia

  • 1982 startade företaget och hette då SydPac. Då fanns vi i både Sverige och Danmark.
  • 1997 blev företaget uppköpt av våra nuvarande ägare, Esswell som är ett familjeägt bolag.
  • 2000 blev FrontPac den ledande producenten i Skandinavien.
  • 2003 fick vi egen produktion av wellpapp.
  • 2006 startade vi en fabrik i kina.
  • 2010 flyttades all verksamhet till Arlöv då en ny styrelse och ledning trädde i kraft inom bolaget.
  • Mellan 2010 och 2015 gjordes ett genomgripande investeringsprogram som innebar ny tryckpress, ny CTP, ny stans och även en in-line/kascheringsmaskin.
  • 2017 Förvärv av Gefle kartong och display.
  • 2019 Förvärv av Antpac.

FrontPac är engagerade i ett barnhem i Uganda som drivs av bland annat Emma Kock, en kvinna från Burlövs kommun med ett stort hjärta. På deras hemsida kan du läsa mer om Emmas arbete och barnens vardag.

Vill du veta mer om FrontPac?

Tveka inte att kontakta oss!
Rulla till toppen