+26 12 54 00 — info@geflekartong.se

Displaymaterial

Gefle Kartong Displaymaterial
Gefle displaymaterial

Golvdisplay

Vi erbjuder displaymaterial i form av exempelvis exponeringsställ i well, skyltar, helfigurer, ljusskåpsbilder och pallkragar. Vi tar fram provexemplar för att kunna anpassa konstruktionen till just din produkt.

För våra well-konstruktioner använder vi ett starkt material med bestruken yta för bästa tryckresultat. Trycket läggs antingen i offset eller screen, i 4-färg eller streckfärg beroende på dina önskemål. För de mindre upplagorna (från ett ex) trycker vi digitaltryck. För exponeringslösningar med riktigt höga krav på hållbarhet och belastning kan vi erbjuda ett mycket stabilt material, wellboard, med digitalt 4-färgstryck.

Diskdisplay

För exponering på mindre ytor är diskdisplay en lämplig lösning som enkelt går att anpassa efter dina behov.

Vår konstruktionsavdelning hjälper dig att ta fram smidiga och lätthanterliga konstruktioner som passar både produktens och utrymmets krav. Dessa tillverkar vi i well eller kartong. Här kan du läsa mer om fördelarna med well och här kan du läsa om  fördelarna med solid kartong

Trycket läggs antingen i offset, screen eller digitalt, i 4-färg eller streckfärg beroende på dina önskemål och upplaga.

Kombineras displaymaterialet med ett nedsatt pris kan du få en ännu högre försäljningsökning. 
Vi på Gefle kartong kan hjälpa er ta fram den optimala lösningen när ni önskar att exponera era produkter i olika typer av displayer och skyltställ.

Vill du veta mer om displaymaterial?

Gefle kartong och display

Företaget är en komplett leverantör av förpackningar, displaymaterial och emballage i well och solid kartong. Våra produkter håller en hög kvalité och vi skräddarsyr kundanpassade lösningar gällande konstruktion, funktion och logistik.

kontakt

Rulla till toppen