+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

Presentförpackning

En presentförpackning representerar inte bara ditt företag eller varumärke utan även givaren vilket ställer höga krav på din förpackning. Skapa därför en tilltalande förpackning till din produkt som har det där lilla extra som gör den speciell. För vem blir inte glad av att få något man tycker är snyggt eller häftigt? Tillsammans skapar vi en kundunik förpackning som kan mäta sig med de krav den har på sig. Rätt material, en intressant konstruktion och en dekor med iögonfallande effekter såsom foliering och prägling ger din förpackning möjligheten att sticka ut bland de övriga produkterna.

Idéerna finns säkert redan där och dessa hjälper vi dig att spinna vidare på. Vi har fantasin, kunskapen och framför allt möjligheten att göra din drömförpackning till verklighet.

yes box liten

Vi kan tillsammans med dig skapa en unik förpackning som representerar ditt företag.

yes box liten

Vi har både förpackningsdesigner och förpackningskonstruktör som kan göra din idé till verklighet.

yes box liten

Vi skapar förpackningar i alla möjliga former vilket ger dig en unik möjlighet att tänka utanför boxen.

yes box liten

Välj till olika tillval till din presentförpackning som exempelvis foliering och prägling.

När du ska ta fram en presentförpackning har du stor möjlighet att tänka utanför boxen. Våra konstruktörer kan tillsammans med dig ta fram en förpackning i nästan vilken form som helst som då kan skapa en röd tråd med innehållet. Om du kombinerar detta med exempelvis en metallic dekor eller en speciell lack är succén ett faktum. 

Vill du veta mer om presentförpackningar?

Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen