Arlövsföretagen FrontPac och Antpac går samman

Tillsammans kommer vi genom denna sammanslagning kunna erbjuda våra kunder en unik förpackningsleverantör med över 50 års erfarenhet och med de största och bredaste produktionsresurserna i branschen. De två bolagen kommer ihop att omsätta närmare 300 miljoner SEK och leverera förpackningar i 25 olika länder med 150 medarbetare. Sammanslagningen innebär även att bolagen tillsammans med sina anställda, kunder, leverantörer och andra intressenter kommer att vara rustade inför framtidens behov och utmaningar.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

gillar du artikeln? Dela den gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn

OM OSS

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och är idag cirka 150 anställda med en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

kontakt

Scroll to Top