+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

Förpackning till e-handel

Den ökande försäljningen via e-handel ställer nya krav på hur du förpackar dina produkter. Förutom att din förpackning ska förmedla ditt varumärke, ska den även säkerställa kvalitet och utseende vid slutleverans till butik eller kund. Vi vet hur man utformar förpackningar anpassade för e-handel.

En övergripande utmaning som flera av våra kunder står inför är ökad försäljning online. Detta innebär att förpackningarna ska – förutom att bygga ditt varumärke – vara praktiska, lätta och öppna och inte minst vara enkla att returnera. Detta ställer nya krav på förpackningsdesignen. Vi på FrontPac har flera kunder inom e-handeln och därmed full förståelse för men även lösningar för just dina utmaningar. Vi står för kvalitet och hållbarhet, men ser även till att produkten fortfarande är snygg och hel när den hamnar i butikshyllan eller i händerna på din kund. 

yes box liten

Vi hjälper dig ta fram en e-handelsförpackning som förmedlar ditt varumärke på önskvärt sätt. 

yes box liten

Anpassa din e-handelsförpackning efter din produkts egenskaper – exempelvis storlek och vikt. 

yes box liten

Vi tar tillsammans fram en förpackning som är enkel att öppna och enkel att returnera.

yes box liten

Välj till olika tillval till din e-handelsförpackning, exempelvis en användarvänlig rivkedja. 

Det finns olika tillval till din e-handelsförpackning, både dekorativa och funktionella. De dekorativa, som exempelvis foil, olika lacker och prägling höjer mottagarens upplevelse av din produkt. Dessa detaljer hjälper dig att förmedla din produkts egenskaper till mottagaren och skapar en röd tråd mellan produkt och förpackning. Funktionella tillval till din e-handelsförpackning är exempelvis en rivkedja. Denna gör det enkelt för mottagaren att öppna en ihoplimmad förpackning. Du kan läsa mer om våra olika tillval under effekter och tillval. 

Vill du veta mer om
förpackningar till e-handel?

Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen