+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

Jobba hos oss

Vill du jobba på Skandinaviens ledande tillverkare inom offsettryckta förpackningar? Här finner du de lediga tjänster som finns just nu. Välkommen att skicka in din ansökan idag. 

Rollen som produktionsledare

Är du en engagerad ledare som brinner för coachande ledarskap och att driva förbättringsarbete? Då kan du få möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag.

Som produktionsledare på Frontpac kommer du agera som spindeln i nätet. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för att produktionen har allt som behövs för att verksamheten ska flyta på så effektivt som möjligt. Du får ett utmanande och stimulerande arbete inom ett område där du kommer ha stor möjlighet att påverka och utvecklas i din roll.

Du ansvarar för att leda och planera arbetet för dina avdelningar vilket är både omväxlande och utmanande.

Du ansvarar bland annat för:

 • Att leda och fördela arbetet av skiftgående personal.
 • Utvecklingssamtal och kompetensutveckling av personal.
 • Att säkerställda kvalitén och leveranserna av våra offsettryckta förpackningar.
 • Att kontinuerligt driva förbättringsarbete och effektivisering av vår tillverkning.
 • Att arbetsmiljö, arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal följs.
 • Sammanställning av rapporter och information.

Är du den vi söker?

Vi värderar driv och ambition högt och du bör vara noggrann, strukturerad, ansvarstagande och trivas med ett högt tempo. Du bör också kunna skapa en delaktighet bland personalen och alltid försöka förbättra processen och flödet i vår produktion. Som person är du lyhörd, strategisk och framför allt coachande.

Vi vill att du har några års erfarenhet av produktionsledning, gärna inom tillverkningsindustrin. Har du jobbat med Lean-produktion, 5s eller liknande är det meriterande.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi erbjuder en heltidstjänst på Skandinaviens ledande företag inom branschen. Vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se eller formuläret nedan och märk din ansökan med ”Produktionsledare”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Rollen som arkoffsettryckare

Är du en noggrann och engagerad arkoffsettryckare med flerårig erfarenhet från den grafiska branschen? Då har du möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Som arkoffsettryckare på Frontpac kommer du att arbeta i team med befintliga tryckare.

Arbetet är omväxlande och består bland annat av:

 • Ansvar för den dagliga driften av våra tryckpressar
 • Att ställa in och anpassa tryckpressen för ett optimalt flöde.
 • Produktionsarbete vid tryckpress
 • Utförande av kvalitetskontroller
 • Rapportering av avvikelser
 • Förbättringsarbete

För att möta den stora efterfrågan som finns globalt har Frontpac nyligen investerat i ytterligare en tryckpress, vilket innebär att Frontpac blir det enda förpackningstryckeriet i Scandinavian med två tryckpressar i storformat.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad tryckare eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt.  Vi förutsätter att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten samt har flerårig erfarenhet av offsettryckning i storformat (minst 70×100). Du bör vara positiv och lyhörd och ha en vilja att ständigt utvecklas och hitta nya lösningar.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter. Svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tillverkar Skandinaviens ledande offsettryckta förpackningar och vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se eller formuläret nedan och märk din ansökan med ”Arkoffsettryckare”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Rollen som servicetekniker

Är du en erfaren, driven och engagerad servicetekniker samt har en naturlig fallenhet för problemlösning i mer komplexa uppgifter? Då har du möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Som servicetekniker på Frontpac kommer du att arbeta i team med befintliga servicetekniker, produktionschef och produktionsledare.

Arbetet är omväxlande och självständigt med ett stort tekniskt innehåll och består bland annat av:

 • Planering och utförande av reparationer och förebyggande underhållsarbete på våra maskiner.
 • Utveckling och modifiering av befintlig utrustning.
 • Planering och organisering av reservdelslagret samt göra inköp i samråd med produktionschef.
 • Ansvar för viss del av fastighetsunderhåll.
 • Att vara den förmedlande kontakten med maskinleverantörer och maskinoperatörer.

Är du den vi söker?

För att passa i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet som servicetekniker, gärna inom tillverkningsindustrin. Du bör vara strukturerad och noggrann samt ha en god kommunikationsförmåga och en vilja att utvecklas.

Eftersom en del av underhållsarbetet sköts av externa leverantörer så lägger vi stor vikt vid prismedvetenhet hos dig som servicetekniker. Du bör också ha en god förmåga att kunna planera ditt arbete så kostnadseffektivt som möjligt.

Svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder en heltidstjänst med flexibla arbetstider. Våra maskiner är i drift dygnet runt, alla dagar i veckan och du måste därför vid några få tillfällen vara beredd på att arbeta kvällar och helger.

Vi tillverkar Skandinaviens ledande offsettryckta förpackningar och vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se eller formuläret nedan och märk din ansökan med ”Servicetekniker”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Rollen som Maskinoperatör

Är du en engagerad maskinoperatör med erfarenhet av att utföra arbeten med hög precision och noggrannhet? Då kan du få möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag. Du kommer framför allt att ansvara för den dagliga driften av våra maskiner.

Är du den vi söker?

Vi förutsätter att du är en ansvarsfull och självgående maskinoperatör. Du ska ha god samarbetsförmåga och en vilja att aktivt bidra till god stämning i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet som maskinoperatör inom den grafiska branschen eller annat som vi bedömer likvärdigt.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter.

Truckkort och B körkort är meriterande.

Vi erbjuder en heltidstjänst på Skandinaviens ledande företag inom branschen. Vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se eller formuläret nedan och märk din ansökan med ”Maskinoperatör”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Är du intresserad av en ledig tjänst?

Välkommen med din ansökan idag!

Scroll to Top