+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

JOBBA HOS OSS

Vill du jobba på Skandinaviens ledande tillverkare inom offsettryckta förpackningar? Här finner du de lediga tjänster som finns just nu. Välkommen att skicka in din ansökan idag. 

Rollen som arkoffsettryckare

Är du en noggrann och engagerad arkoffsettryckare med flerårig erfarenhet från den grafiska branschen? Då har du möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Som arkoffsettryckare på Frontpac kommer du att arbeta i team med befintliga tryckare.

Arbetet är omväxlande och består bland annat av:

  • Ansvar för den dagliga driften av våra tryckpressar
  • Att ställa in och anpassa tryckpressen för ett optimalt flöde.
  • Produktionsarbete vid tryckpress
  • Utförande av kvalitetskontroller
  • Rapportering av avvikelser
  • Förbättringsarbete

För att möta den stora efterfrågan som finns globalt har Frontpac nyligen investerat i ytterligare en tryckpress, vilket innebär att Frontpac blir det enda förpackningstryckeriet i Scandinavian med två tryckpressar i storformat.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad tryckare eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt.  Vi förutsätter att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten samt har flerårig erfarenhet av offsettryckning i storformat (minst 70×100). Du bör vara positiv och lyhörd och ha en vilja att ständigt utvecklas och hitta nya lösningar.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter. Svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tillverkar Skandinaviens ledande offsettryckta förpackningar och vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se eller formuläret nedan och märk din ansökan med ”Arkoffsettryckare”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Hittar du inte tjänsten du söker men är intresserad av att jobba hos oss? Välkommen med din spontanansökan i formuläret nedan. 

Är du intresserad av en ledig tjänst?

Välkommen med din ansökan idag!

Rulla till toppen