+46 40-691 40 00 — info@frontpac.se

Förpackning till industri

Produkter inom industri är ofta tunga och hårda vilket ställer höga krav på ditt val av förpackning. Säljer du denna typ av produkter behövs speciella förpackningar som klarar av att bära upp produktens vikt samtidigt som produkten skyddas. Utan rätt material och kunskap kan produkter som exempelvis ett väl infettat kullager innebära svårigheter för dig att förpacka. Behöver du exempelvis ett barriärskikt på förpackningens insida, till exempel PE-plast eller vax för att öka motståndskraften mot fukt eller olja så har vi förpackningslösningar för detta.

Inom industrin är dessutom logistik A och O. Som kund hos oss kan du utnyttja volymfördelarna du får när du producerar stora upplagor. Du har samtidigt tillgång till vår logistikservice med lagerhållning samt möjlighet till täta avrop för just-in-time leveranser. Hos oss finns kunskapen och de material som behövs för att minimera onödigt spill i din logistikkedja och vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

yes box liten

Vi har flera kunder inom industri, bland annat bilindustrin och besitter därför stor kunskap.

yes box liten

Industriprodukter är ofta tunga och hårda, vi hjälper dig med en förpackning som klarar detta.

yes box liten

Vi har olika logistiklösningar så du kan utnyttja volymfördelarna du får när vi producerar stora upplagor.

yes box liten

Vi är certifierade för att minimera onödigt spill i din logistikkedja enligt ISO9001 och ISO14001.

Mängden dekor på en industriförpackning varierar mycket. Vissa förpackningar vi tillverkar har endast en logotyp medan andra har flera färger och iögonfallande mönster och utsmyckningar. Det är du som bestämmer om du ser din industriförpackning som endast ett transportemballage eller även en varumärkesbärare. 

Vill du veta mer om förpackningar till industri?

Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen