+26 12 54 00 — info@geflekartong.se

Wellförpackningar

Well som förpackningsmaterial

Vi tillverkar vår egen well vilket ger oss full kontroll på materialets sammansättning. Alla skikt i wellpappen består av svensk råvara för hög kvalité och liten miljöpåverkan. Detta gör att vi även snabbt kan ställa om till specialkvalitéer om sådan önskas.

Wellförpackningar

Wellförpackningar är lämpliga för produkter som ställer höga krav på förpackningens staplingsstyrka och belastning, men bör även utnyttjas som budbärare av marknadsföring och viktig information. Detta uppnås genom tryck i Offset i någon av våra tryckpressar.

Transportemballage

Vi erbjuder både standard- och specialmodeller av wellemballage som skyddar dina produkter under transport. Emballagen går att få i tjocklekar upp till 7 mm, med eller utan tryck. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar dina behov.

Vi på Gefle Kartong har arbetat med förpackningar i flera årtionden och med hjälp av vår stora kunskap kan vi hjälpa dig att öka din försäljning.

Vill du veta mer om wellförpackningar?

Gefle kartong och display

Företaget är en komplett leverantör av förpackningar, displaymaterial och emballage i well och solid kartong. Våra produkter håller en hög kvalité och vi skräddarsyr kundanpassade lösningar gällande konstruktion, funktion och logistik.

kontakt

Rulla till toppen